Jobba

Fjällifrån, gårdifrån eller på plats

Du kan välja mellan att vända blad eller fortsätta med det du håller på med. En flytt innebär ofta ett helt nytt kapitel i livet, både när det gäller boende och jobb. Vill du jobba fjällifrån, gårdifrån eller på plats? Här finns många alternativ.

Hitta lediga tjänster i Härjedalen!Besök vår jobbsida och hitta ditt nya arbete i Härjedalens kommun.
Besök jobbsidan

Här i Härjedalen finns allkonstnärer runt varje husknut. Vi som bor här är de som skapar själva platsen och ger den dess charm. När du bor på en geografisk plats som inte har en större stad i sin närhet kommer inte allt att serveras för dig. Det vill vi vara ärliga med. Därför är vi många starka krafter som fyller vår plats på jorden med det vi vill ha. Vill vi ha en lekpark, ja då gör vi en. Saknas ett kafé? Ja, då öppnar vi ett precis som det vi drömt om.

Här hittar du lediga jobb

Vissa jobb kommer ut på Platsbanken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. men det är långt ifrån alla. Hör gärna av dig till oss på inflyttarservice så kan vi hjälpa dig att hitta din nästa utmaning. Varje månad arrangerar kommunens näringslivsenhet frukostträffar för lokala företagare och där är vi på inflyttarservice med för att hålla oss uppdaterade om kompetensbehovet i kommunen. Om du vill berättar vi gärna att du är på väg och vilken kompetens du har! Välkommen att ta kontakt med oss via e-post: flyttahit@herjedalen.se

Håll också ett öga på lediga tjänster på Härjedalens kommun via länken nedan, kanske blir vi kollegor?

Jobba digitalt från Härjedalen

På senare tid är det många av oss som testat att jobba hemifrån, fjällifrån, gårdifrån eller här-och-därifrån. Och märkt att det funkar bra. Med en bra internetuppkoppling och kollegorna på länk når du väldigt långt. Arbetsgivare landet över har insett fördelen med att personalen jobbar där de trivs som bäst. I vårt fall med naturen nära för återhämtning.

Kanske är det dags att ställa frågan till din arbetsgivare om du också kan ta med dig jobbet till härliga Härjedalen? Eller är du din egen chef och bestämmer själv? Grattis! Vad väntar du på?

PS. Om det blir enformigt att endast arbeta hemifrån kan du alltid hyra en arbetsplats på någon av hubbarna i Vemdalen, Björnrike, Hede eller Funäsdalen. 

Fjällhubben i Vemdalen Länk till annan webbplats.

Härjedalshubben i Hede Länk till annan webbplats.

Fjällhubben i Funäsdalen Länk till annan webbplats.

Co-working i Björnrike Länk till annan webbplats.

"Jag lämnade pulsen i stan, men får fortfarande puls med ett intensivt jobb i besöksnäringen. Samtidigt som jag har fjället som granne".
Lotta, LofsdalenFler ord om Härjedalen
!
Barnens dröm om ett liv i Vemdalen blev verklighet för Järfällafamiljen